zinkwerk

Zinkwerk Alphen aan den Rijn

Het is een duurzaam materiaal en heeft bovendien een bijzonder luxe uitstraling: zinkwerk combineert functionaliteit en stijl. Dankzij ons grote netwerk kunt u ook in Alphen aan den Rijn een geschikte zinkwerker vinden die het mooiste zinkwerk voor u kan vervaardigen.

Wilt u snel hulp?

dakdekker

Particulieren of bedrijven in Alphen aan den Rijn

Onze zinkwerkers uit Alphen aan den Rijn hebben ervaring met zowel particuliere als bedrijfsklussen. Particulieren kiezen over het algemeen eerder voor tuinornamenten of kleine daken en kapellen, terwijl bedrijven het vaak grootschaliger aanpakken. Geen enkele klus is te groot of te klein voor ons, dus u kunt altijd een van onze zinkwerkers uit Alphen aan den Rijn benaderen via ons contactformulier.

Stijl en functie

Zinkwerk staat bekend om haar gemak om mee te werken, haar glans en haar vele toepassingen. In de eerste plaats wordt het voornamelijk gebruikt voor ornamenten. Het materiaal is echter ook erg geschikt om daken van te maken: na verloop van tijd ontstaat er een laagje oxidatie op het zink, waardoor het uitstekend beschermd wordt tegen weer en wind. Dit maakt zinkwerk niet alleen mooi, maar ook nog eens functioneel.

Zinkwerk is duurzaam

Zink is een niet-giftig metaal dat over het algemeen vrij gemakkelijk te bewerken is. Omdat het niet zoveel moeite kost om zinkwerk te bewerken zijn er vaak minder zware machines nodig, waardoor de CO2-uitstoot van zinkproductie lager ligt dan bij andere materialen.

Bovendien heeft zinkwerk een erg lange levensduur. Omdat het jarenlang mee gaat en dus niet vervangen hoeft te worden, is de impact op het milieu relatief klein. Dit maakt zink niet alleen stijlvol en functioneel, maar bovendien duurzaam.

Ambacht in Alphen aan den Rijn

Het meeste zinkwerk moet op maat worden gemaakt en dit is met recht een ambacht te noemen. Het zinkwerk kan ter plekke in Alphen aan den Rijn met de hand worden vervaardigd of van tevoren in de werkplaats aan hand van tekeningen worden gemaakt. Ambachtelijk zinkwerk is niet altijd even gemakkelijk vinden, maar via ons netwerk is de kans veel groter om een ambachtelijke zinkwerker te vinden in Alphen aan den Rijn. Vul daarom even vrijblijvend ons contactformulier in.