zinkwerk

Zinkwerk Oosterhout

Er zijn weinig materialen die uw woning in Oosterhout zo’n prachtige uitstraling kunnen geven: dan zink. Zinkwerk ziet er uit als een luxeproduct, maar biedt bovendien betrouwbaarheid en degelijkheid. Onze zinkwerkers uit Oosterhout adviseren u graag over wat u allemaal met zinkwerk kunt doen.

Wilt u snel hulp?

dakdekker

Toepassingen in Oosterhout

Zink is een van de meest gebruikte metalen in en om het huis. Omdat zinkwerk een mooie uitstraling heeft en gemakkelijk te bewerken is, kent het vele toepassingen. Zo wordt het veel gebruikt voor:

  • (Tuin) Ornamenten
  • Afwerking van daken en ramen
  • Dakbedekking
  • Hemelwaterafvoeren
  • Dakkapellen

Deze voorbeelden zijn echter maar een paar suggesties: omdat toepassingen en producten van zinkwerk meestal ambachtelijk worden gemaakt, kunnen specifieke wensen helemaal op maat worden vervaardigd. U kunt altijd contact opnemen met onze lokale zinkwerkers in Oosterhout en uw ideeën aan hen voorleggen: zij denken graag met u mee en adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden omtrent zinkwerk.

Afwerking met zink

Zinkwerk is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Zink is uitermate geschikt als materiaal voor de afwerking van buitendeuren en ramen. Omdat zink snel een beschermend laagje oxidatie vormt, is het goed bestand tegen vocht en vorst. Het materiaal zal dus niet snel beschadigen en het onderliggende oppervlak goed beschermen tegen de elementen. Dit maakt het net zo functioneel als kunststof of hout, maar mooier in uitstraling.

Levensduur van zinkwerk

Zodra onze zinkwerkers uit Oosterhout het materiaal hebben geplaatst, zal het een metamorfose ondergaan: na verloop van tijd verandert het glanzende zink in een mat, diepgrijs metaal. Deze kleur wordt veroorzaakt door de oxidatie die zich vormt. De oxidatie laag beschermt het zinkwerk zo goed, dat het een gemiddelde levensduur heeft van wel vijftig tot zestig jaar. Dit maakt zink uitermate geschikt voor uw woning.

Heeft u interesse in zinkwerk vervaardigd door echte vakmannen bij u uit de regio Oosterhout? Vul dan even het contactformulier in op deze website en kom vrijblijvend in contact met een zinkwerker uit Oosterhout.