bitumen

Bitumen Maassluis

Woont u in Maassluis en wilt u uw dak opnieuw laten dekken? Of heeft u een dak die nodig aan vervanging toe is? Bitumen biedt een goede oplossing: het is een zeer geschikt materiaal voor dakbedekking. Voor alle klussen in Maassluis die te maken hebben met daken kunt u bij Elesco terecht.

Wilt u snel hulp?

dakdekker

Wat is bitumen?

Bitumen is een materiaal dat is gemaakt van aardolie. Het is erg robuust, waardoor het goed bestand is tegen weer en wind. Ook is het gemakkelijk om aan te brengen. Vroeger waren er echter wat problemen mee: oud bitumen kon vaak slecht tegen uv-licht en lage temperaturen. Gelukkig is er wat aan dit probleem gedaan. Tegenwoordig is het materiaal versterkt en wordt het gemaakt onder de afkortingen APP en SBS.

Duurzaamheid

Hoewel onbehandeld bitumen niet goed bestand is tegen uv-licht, gaan de behandelde varianten ongeveer dertig jaar mee. Bovendien is het recyclebaar; het afval wordt opnieuw gebruikt in onder andere de wegenbouw. Dit maakt bitumen niet alleen kwalitatief hoogstaand, maar ook duurzaam.

Werken met bitumen

Onze dakdekkers uit Maassluis kunnen efficiënt en gemakkelijk werken met bitumen. Het materiaal wordt geleverd in rollen en zo goed mogelijk benut. Omdat wij door heel Nederland bitumen leveren, kunt u uiteraard ook in Maassluis gebruik maken van onze diensten. Het wordt met behulp van een brander aangebracht. Tegenwoordig is er ook zelfklevende bitumen, waardoor het risico op brand wordt verminderd.

Omdat onze dakdekkers uit Maassluis snel en gemakkelijk met bitumen kunnen werken, zult u geen tot weinig last ondervinden van het dakdekken.

Dakdekkers uit Maassluis

Elesco is een van de grootste netwerken van dakdekkers in heel Nederland. Daarom zult u altijd wel een dakdekker uit Maassluis kunnen vinden. Omdat onze dakdekkers werkzaam zijn in de regio Maassluis hoeft u vaak geen tot weinig voorrijkosten te betalen en kunt u vaak snel geholpen worden. Vul daarom het contactformulier in op onze website en laat uw dak vakkundig bedekken door een dakdekker uit Maassluis.