Bitumen

Bitumen, sterk en duurzaam!

Bitumen dakbedekking

Voor een degelijke afwerking van uw dak is een goede dakbedekking een must. De specialisten van Elesco werken met duurzame dakbedekking op basis van het hoogwaardige product bitumen. Dit product is gemakkelijk aan te brengen, heeft een lange levensduur en is bovendien bijzonder waterdicht. Kortom, met de dakbedekking van Elesco voelt u nooit nattigheid!

Een knap staaltje techniek

Bitumen is één van de producten die overblijven na het kraakproces van olie. De lichte stoffen uit de olie verdampen, waardoor het zware bitumen overblijft. Hierdoor beschikt het materiaal over enkele eigenschappen, die het product bij uitstek geschikt maken voor dakbedekking:

  • Het is waterafstotend (hydrofoob)
  • Het is goed bestand tegen temperatuurverschillen
  • Het is een stevige en stugge stof
  • Het is eenvoudig te bewerken
  • Door het smelten en materiaalbehandeling met hoogwaardige lijmen, is elke naad perfect waterdicht

Bitumen is dus kort samengevat goed te bewerken en te behandelen. Gemodificeerd bitumen is uv-bestendig, soepel en stevig en goed gewapend tegen weer, wind, hagel en sneeuw. Onze vakmensen adviseren u graag welke dakbedekking het meest geschikt is voor uw woning. Vrijblijvend contact opnemen is altijd mogelijk.

Een waterdicht dak voor een lage prijs

Bitumen is het restproduct van olie en niet bruikbaar voor brandstof of smeermiddel. Hierdoor vindt de olie-industrie bitumen niet erg interessant voor hun doeleinden. Door het grootschalige proces van olieverfijning is bitumen echter gemakkelijk verkrijgbaar, waardoor het een erg goedkoop product is. Voor een hoogwaardige bedekking van uw dak hoeft u dus niet diep in de buidel te tasten. Ook kunnen onze dakdekkers gemakkelijk met het product werken en zijn er geen zware machines nodig bij het proces, waardoor u weinig hinder zult ondervinden. Gaat u gerust uw eigen gang terwijl de specialisten van Elesco doen wat ze het beste kunnen.

Specialisten bij u in de buurt

Via het grote netwerk van Elesco zult u altijd een bekwame dakdekker vinden bij u in de buurt. Bij nare problemen zoals lekkage hoeft u niet lang te wachten op een oplossing: wij helpen u graag zo snel mogelijk uit de brand. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen aan een hoogwaardige en duurzame dakbedekking van uw woning.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over bitumen of weet u genoeg en wilt u dat we aan het werk gaan?

Wij helpen u graag in: