dakbedekking

Dakbedekking Krimpen aan den IJssel

Hebt u een nieuwe woning in Krimpen aan den IJssel en moet het dak hiervan gedekt worden? Of is uw dakbedekking verouderd en aan renovatie toe? Voor goede dakbedekking in Krimpen aan den IJssel kunt u altijd terecht bij Elesco, één van de grootste dakdekkersnetwerken van Nederland.

Wilt u snel hulp?

dakdekker

Dakdekker uit Krimpen aan den IJssel

Omdat u uit Krimpen aan den IJssel komt, wilt u natuurlijk wel een dakdekker die dicht bij u in de buurt woont. Dakdekkers uit of nabij Krimpen aan den IJssel hoeven namelijk geen tot weinig voorrijkosten te rekenen om bij u aan de slag te kunnen. Via onze website kunt u snel en gemakkelijk een dakdekker uit of nabij Krimpen aan den IJssel vinden. Vul het contactformulier in, en laat vandaag nog dakbedekking plaatsen door een dakdekker uit Krimpen aan den IJssel.

Soorten dakbedekking

Niet elk dak in Krimpen aan den IJssel is hetzelfde en daarom kan ieder dak een ander soort dakbedekking nodig hebben. De meest voorkomende dakbedekkingen zijn dakpannen en bitumen. Onze dakdekkers werken echter ook met:

  • Zink
  • Staal
  • EPDM
  • Kunststof
  • Keramiek

Elk soort dakbedekking heeft bepaalde voor- en nadelen.

  • Zink is een zeer stevige dakbedekking met een bijzonder hoge duurzaamheid. Bovendien kan het goed gebruikt worden voor stijlvolle afwerkingen, omdat het een prachtige glans heeft. Het is echter iets minder scherp geprijsd dan andere soorten dakbedekking.
  • Staal is één van de meest stevige dakbedekkingen: val- of stootschade zal niet voorkomen bij een stalen dak. Ook is dit materiaal scherper geprijsd dan overige metaalsoorten. Het is echter wel wat zwaar, waardoor het wat moeilijker te bewerken is.
  • EPDM is een zeer hoogwaardig materiaal dat wordt gemaakt van olie. Het is bestand tegen Uv-licht, weer en wind, zuur en overige factoren die een dak kunnen beschadigen.
  • Kunststof is een licht en gemakkelijk te bewerken materiaal dat bovendien scherp is geprijsd. Het is een modern materiaal dat goed bij een moderne woning past.
  • Keramiek is het materiaal van de klassieke dakpan. Het is bijzonder goed geprijsd, duurzaam, en erg gemakkelijk mee te werken. Het beschadigt echter makkelijker dan overige materialen.

Al deze materialen zijn echter wel goed geschikt voor dakbedekking, omdat ze allemaal erg duurzaam zijn: ze zijn goed bestand tegen de elementen, zodat ze een erg lange levensduur hebben. Bovendien kunnen al onze dakdekkers in Krimpen aan den IJssel goed met deze materialen werken. Voor vragen of voor advies kunt u altijd terecht bij onze dakdekkers.