Dakgoten

Alle soorten dakgoten en elk materiaal

Dakgoten

Zoekt u een bepaalde soort dakgoot die perfect aansluit bij al uw wensen en tegelijkertijd het uiterlijk van uw woning weet te verfraaien? U kunt uw zoektocht beëindigen: Elesco is dé specialist voor de aanschaf, renovatie en plaatsing van dakgoten. Goten zijn in veel verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Een dakgoot is niet alleen een afvoer voor het hemelwater, maar het vormt ook een echte eyecatcher voor uw woning.

Soorten dakgoten

Een dakgoot is van essentieel belang voor het opvangen van regenwater. Over het algemeen zijn ze gelegen onder de onderste rij dakpannen en voeren het overtollige water af naar de regenpijp. Er bestaan twee soorten dakgoten: de rechthoekige bakgoot en de halfronde mastgoot.

Verschillende materialen

Naast vormgeving is ook het materiaal van de goot van groot belang voor onder andere het onderhoud, de kosten en de mogelijkheden.

  • Een kunststof dakgoot is duurzaam, onderhoudsarm, en beschikbaar in diverse kleuren. Kunststof staat bekend vanwege een zeer lange levensduur en een hoge milieuvriendelijkheid.
  • Een zinken goot is in verschillende vormen leverbaar, duurzaam, en stijlvol.

Bent u nog niet helemaal overtuigd van de kwaliteit van onze dakgoten? Schroom niet om contact op te nemen met Elesco voor meer tips en adviezen wat betreft de aanschaf van een dakgoot.

Elesco: altijd een dakdekker dichtbij

Ons klusjesmannen nemen al uw zorgen uit handen gedurende de plaatsing van dakgoten. We nemen graag de tijd om uw wensen in kaart te brengen en alle mogelijkheden in de aanschaf van de verschillende dakgoten met u te bespreken. Samen streven we er naar om uw ideale dakgoot te realiseren die past in uw budget. Onze klusjesmannen hebben aanzienlijke kennis en ervaring in het vervaardigen en plaatsen van dakgoten. In ons uitgebreide assortiment vindt u goten van diverse materialen in meerdere schitterende kleuren en stijlvolle en strakke designs.

Kortom, alle werkzaamheden wat betreft dakgoten zijn bij onze dakdekkers in goede handen. Twijfel niet langer, want uw goot bepaalt de stijl van uw woning. Laat uw goten daarom tijdig opknappen en repareren, zodat u kunt genieten van een mooi aanzicht.

Wij helpen u graag in: