dakinspectie

Dakinspectie Bennekom

Het oppervlak van een dak ligt vaak buiten het gezichtsveld. Daarom zullen eventuele problemen pas worden opgemerkt wanneer u hinder ondervindt, of wanneer er iemand het dak op gaat om een kijkje te nemen. De laatste mogelijkheid kunnen onze dakdekkers uit Bennekom voor u verzorgen: wij voeren dakinspecties in de regio Bennekom uit, zodat eventuele dakproblemen zo snel mogelijk ontdekt worden. Omdat Elesco een van de grootste netwerken van dakdekkers in Nederland is, zult u snel en gemakkelijk een dakdekker in of nabij Bennekom kunnen vinden om een dakinspectie uit te laten voeren.

Wilt u snel hulp?

dakdekker

Methodes van dakinspectie in Bennekom

Onze inspecteurs uit Bennekom maken gebruik van verschillende methodes tijdens een dakinspectie, zodat zelfs de kleinste beschadigingen en lekkages opgemerkt kunnen worden. De meest gebruikte methodes zijn:

  • Visuele inspectie
  • Infrarood inspectie
  • Camera-inspectie
  • Akoestische inspectie

Sommige van deze technieken zijn uitermate geschikt om bijzonder kleine lekkages of beschadigingen op te merken. Dit verkleint de kans aanzienlijk dat u grote problemen zult ondervinden.

Bedrijven en particulieren

Onze inspecteurs voeren dakinspecties uit in Bennekom voor zowel particulieren als bedrijven. Hoewel sommige particulieren veel waarde hechten aan de zekerheid die een dakinspectie biedt, is een inspectie bij uitstek geschikt voor grotere organisaties. Bedrijven en/of kantoorpanden die spullen van hoge waarde herbergen lopen een groot risico wanneer het dak gaat lekken. Daarom is het vooral voor een bedrijf verstandig om met enige regelmaat een dakinspectie uit te laten voeren.

Inspectierapport

Na de dakinspectie wordt een inspectierapport opgemaakt. Dit is een verslag waar alle bevindingen en conclusies van de dakinspectie zijn opgenomen. Het kan dienen als een garantiebewijs voor verzekeringsmaatschappijen in het geval van schade, of als doorslaggevend document in de eventuele verkoop van het pand in Bennekom. Panden die onlangs een dakinspectie hebben ondergaan zijn van hogere waarde dan panden waar dit niet het geval is.

Wilt u een dakinspectie uit laten voeren bij u in Bennekom door professionele dakdekkers die precies weten wat ze moeten doen? Vul vrijblijvend het formulier in en krijg offertes van de dakdekkersbedrijven bij u uit de buurt.