Dakinspectie

Een dakinspectie voorkomt problemen!

Dakinspectie

De bovenkant van uw dak is vrijwel onzichtbaar, waardoor u problemen met uw dak vaak pas opmerkt als het al te laat is. Het is resultaat is dan meestal een vervelende en prijzige reparatie aan uw dak. Gelukkig kan dit voorkomen worden door middel van een goede dakinspectie. De experts van Elesco weten als geen ander waar ze op moeten letten. Een dakinspectie kan u veel geld en narigheid besparen.

Een dakinspectie voorkomt problemen

Water kan veel schade aanrichten in een relatief korte tijd en een reparatie kan lastig, duur en ingrijpend zijn. Gelukkig biedt de dakinspectie door de vakmensen aangesloten bij dakdekkersnetwerk Elesco uitkomst. De inspecteurs die uw dakbedekking komen controleren letten op een tal van zaken:

  • De afwatering van uw dak
  • De windbestendigheid van uw dak
  • Beschadigingen in het dakleer
  • Losse naden van het dakleer
  • Afwerking van de dakrand
  • Beschadigingen van een pannendak

Bij het tijdig opmerken van bovengenoemde punten kan er gelukkig veel schade voorkomen worden. Als problemen op tijd worden ontdekt, zijn de benodigde reparaties vele malen kleiner en goedkoper. Met een dakinspectie van Elesco kunt u dus veel geld en moeite besparen. Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden en vul het contactformulier in voor meer informatie.

Plan van aanpak na een dakinspectie

Nadat onze experts een dakinspectie hebben uitgevoerd, zullen ze eerst met u overleggen over de best mogelijke vervolgstappen. De vakmensen van Elesco zijn ervaren en weten precies welke behandeling een bepaalde beschadiging nodig heeft. Ook in het geval van een goed functionerend dak weten specialisten wat voor onderhoud de levensduur kan verlengen. Vervolgens kunnen onze experts in samenwerking met allround dakdekkers gericht aan de slag om uw dak weer in goede conditie te krijgen.

Niets ontgaat de blik van onze experts

De specialisten aangesloten bij Elesco zijn volledig gecertificeerd als inspecteurs en hebben bovendien de benodigde ervaring om een goede inspectie uit te kunnen voeren. Bovendien betekent de nauwe samenwerking tussen onze inspecteurs en dakdekkers een efficiƫnte oplossing voor mogelijke problemen. Voor goed onderhoud van daken is een dakinspectie een goede eerste stap en onze vakmensen helpen u hier graag bij.

Meer weten? Direct actie?

Wilt u meer informatie over dakinspectie of onze service?

Wij helpen u graag in: