daklekkage

Daklekkage Wijchen

In een regenachtig land als Nederland is het niet verwonderlijk dat er zo af en toe lekkage kan plaatsvinden: bij veel stilstaand water zal het water doorsijpelen door de dakbedekking. Ook bij andere oorzaken kan Elesco helpen: Elesco biedt een van de grootste netwerken van dakdekkers, zodat u ook in Wijchen altijd snel geholpen kan worden. Via het contactformulier op onze website kunt u snel en gemakkelijk een dakdekker in of nabij Wijchen vinden!

Wilt u snel hulp?

dakdekker

Oorzaken daklekkage

Daklekkage kan meerder oorzaken hebben, zoals:

  • Beschadiging
  • Uitdroging van de dakbedekking
  • Losraken van naden
  • Broosheid door Uv-straling
  • Stilstaand water
  • Aantasting door zuur

Veel van deze oorzaken zijn het resultaat van veroudering: hoe ouder de dakbedekking, hoe gemakkelijker het beschadigt. Als er veel eikenbomen in Wijchen staan kan uw dak worden aangetast door het zuur dat vrijkomt uit eikenbladeren. Uv-straling kan bovendien de veroudering van uw dakbedekking versnellen, waardoor u eerder last zult hebben van daklekkage.

Terugkerende daklekkage in Wijchen

Wanneer u last hebt van terugkerende daklekkage is het verstandig dat u onze dakdekkers uit Wijchen een grondige analyse laat maken van uw dak en omgeving: er kunnen omgevingsfactoren in Wijchen zijn, zoals meer zonlicht, bepaalde soorten bomen of veel neerslag. Deze factoren kunnen zorgen voor terugkerende daklekkage. Wanneer omgevingsfactoren bekend zijn, kunnen onze vakmannen u helpen wat aan het probleem te doen: of onze vakmannen verstevigen uw dak, of ze helpen u met het verwijderen van omgevingsfactoren.

Direct de expertise van een dakdekker bij u uit de buurt inschakelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier. U wordt professioneel verder geholpen.

Daklekkage voorkomen

Daklekkage is gelukkig goed te voorkomen. Onze vakmannen uit Wijchen kunnen tijdige dakinspecties en onderhoud uitvoeren, zodat eventuele problemen zo snel mogelijk worden opgemerkt en opgelost. Dit kan de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen. U kunt altijd met onze dakdekkers uit Wijchen een onderhoudscontract afspreken, zodat u zeker weet dat het onderhoud goed geregeld is.