Daklekkage

Daken horen bestand te zijn tegen alle denkbare weersomstandigheden!

Wij helpen u graag!

Daklekkage

Ondervindt u de nare gevolgen van lekkage omdat uw dak verouderd is, of niet meer naar behoren functioneert? Geen paniek! Of de oorzaak van uw daklekkage nu een heftige stom, brand, ongedierte of veroudering is: Elesco lost al uw problemen met lekkage op! Daken zijn een essentieel onderdeel van huizen en horen bestand te zijn tegen alle denkbare weersomstandigheden. Onze ervaren dakdekkers verhelpen iedere daklekkage en dragen verantwoording voor het naar behoren functioneren van uw dak.

Verhelpen van lekkage

Het is voor het herstel van uw dak van essentieel belang om een vakman met kennis en ervaring in te schakelen. Hoewel daklekkage vaak voorkomt blijkt het opsporen van oorzaak niet altijd even gemakkelijk. Verschillende weersomstandigheden kunnen namelijk velerlei vormen van lekkage veroorzaken. Bovendien betekent een natte plek op het plafond niet altijd de locatie van de daklekkage. Kortom, het achterhalen van de oorzaak vereist het nodige speurwerk, en in sommige gevallen is het gebruik van diverse verfijnde instrumenten nodig.

Onderbrekingen van het dak

Daken zijn over het algemeen het meest zwak als ze ergens onderbroken worden. Zulke onderbrekingen kunnen bijvoorbeeld een doorvoer, schoorsteen, hemelwaterafvoer of lichtkoepel zijn. Op dit soort plekken ontstaat gemakkelijk daklekkage. Door het inschakelen van een deskundige dakdekker van Elesco wordt allereerst een lekdetectie uitgevoerd met behulp van moderne en geavanceerde technologie├źn. Thermografie of het gebruik van een minuscule camera worden qua technieken aangeraden om de meest moeilijk bereikbare plekken toch goed te kunnen controleren. Vervolgens worden er verschillende methoden uitgevoerd om een volledig herstel van uw dak te garanderen:

  • Lage en hoge drukinjecties
  • Binnen en buiten afdichting
  • Vochtschermen
  • Kimverstevigingen en injecties
  • Plaatselijke waterstop
  • Doorvoerafdichtingen

Schroom dus niet om contact op te nemen met Elesco voor meer informatie, advies en deskundige hulp bij daklekkage. Onderneem daarom meteen actie en schakel een bij ons aangesloten dakdekker uit uw regio in om het risico op lekkage te verkleinen. Met onze hulp voorkomt u schade en hoge kosten!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over daklekkage of weet u genoeg en wilt u dat we aan het werk gaan?