Dakpannen

Dakpannen, mooi en duurzaam!

Dakpannen

Wilt u graag uw woning verfraaien met geschikte dakpannen of bent u op zoek naar een bekwame dakdekker om de dakbedekking uit te voeren? Uw zoektocht naar een ervaren dakdekker of naar dakpannen die perfect aansluiten op uw wensen kunt u direct beëindigen. Bij Elesco bent u aan het juiste adres voor kwaliteit en een uitstekende prijs. Voor zowel dakpannen als deskundige hulp.

Verschillende soorten dakpannen

Er bestaan twee soorten dakpannen: de alom bekende en mooie gebakken keramische dakpan en de goedkopere betonnen dakpan. Er zijn echter meerdere mogelijkheden voor de pannenvorm:

  • De holle dakpan heeft een water afvoerend gedeelte met een gebogen vorm en is geschikt voor daken met een minimale helling.
  • Een tegel dakpan is klein en plat en geeft het dakvlak een vlak uiterlijk doordat de pannen in de breedte kruislings over elkaar worden gelegd.
  • Een dakpan met lichte golvingen en vlakke sluitingen heeft een water-afvoerend vlak en geeft het dakvlak een licht golvend uiterlijk. Dit model kan gebruikt worden voor daken met zowel een flauwe als een steile helling.
  • Een platte dakpan met ribben en vlakke sluitingen is voorzien van een centrale rib die de dakpan sterk maakt. Door de vorm krijgt uw dakvlak een licht golvend uiterlijk.

Hebt u het gevoel dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Neem dan contact op met Elesco voor meer tips en adviezen. Onze vakmannen hebben aanzienlijke kennis en ervaring in de aanschaf en het leggen van dakpannen. Wij helpen u graag met het verkrijgen van overzicht in de vele mogelijkheden, en helpen u vervolgens met het realiseren van een ideale dakbedekking die binnen uw budget past.

Tips om de juiste dakpannen te kiezen

  • Respecteer de stedenbouwkundige voorschriften.
  • Houd rekening met de helling van uw dak en de kleur van uw gevel, ramen, en deuren.
  • Kies pannen die aansluiten bij de stijl van uw woning en let goed op de kwaliteit van het materiaal.
  • Kom niet voor verrassingen te staan door te vragen naar de garantie, en koop eveneens een aantal extra dakpannen.
  • Hulpstukken zijn van groot belang, bespaar hier dus niet op.

U zult ontdekken dat de dakpannen die geleverd worden door Elesco sfeervol zijn, maar ook bijzonder praktisch en duurzaam. Ons netwerk staat bekend om haar grote assortiment, waardoor onze dakbedekking in verscheidene soorten en maten beschikbaar zijn. Onze dakdekkers hebben aanzienlijke kennis en ervaring in het leggen van pannen en willen graag samen met u zoeken naar een geschikte dakpan die aansluit bij uw wensen.

Meer weten? Direct actie?

Wilt u meer informatie over dakinspectie of onze service?

Wij helpen u graag in: