dakwerk

Dakwerk Terneuzen

Het juiste dakwerk is bepalend voor de uitstraling van uw woning: de juiste dakpannen, dakbedekking, zinkwerken, dakgoten of dakkapellen en dakramen zijn erg belangrijk als blikvangers van uw huis. Het is daarom belangrijk dat u het dakwerk aan uw woning goed laat uitvoeren. Wij helpen u hier graag bij; Elesco biedt een van de grootste netwerken van dakdekkers in heel Nederland. Daarom kunt u altijd snel en gemakkelijk een geschikte dakdekker in of nabij Terneuzen vinden.

Wilt u snel hulp?

dakdekker

Wat is dakwerk?

Dakwerk is de verzamelnaam voor allerlei verschillende soorten werkzaamheden aan het dak. Werkzaamheden die wij in Terneuzen verzorgen zijn onder andere:

  • Dakdekken
  • Plaatsen van dakramen en dakkapellen
  • Plaatsen van zonnepanelen
  • Bevestigen van dakgoten
  • Zink- en loodwerk aanbrengen
  • Reparaties en onderhoud uitvoeren

Als u zelf problemen opmerkt aan uw dak, of dakwerk in Terneuzen uitgevoerd wilt hebben dat hier niet beschreven staat, kunt u altijd contact opnemen met een van onze dakdekkers uit de regio Terneuzen. Wij werken graag samen met de klant en staan altijd open voor originele ideeën.

Zonnepanelen in Terneuzen

Zonnepanelen worden steeds populairder en dat is niet verwonderlijk: de investering van het plaatsen van zonnepanelen is vaak binnen vijf tot tien jaar weer terug verdiend. Met panelen bespaart u niet alleen stookkosten, maar het maakt uw huis bovendien aantrekkelijker voor een eventuele verkoop. Meestal kunt u subsidie ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen, maar dit verschilt per gemeente. Neem contact op met de gemeente waar Terneuzen deel van uitmaakt en vraag of u in aanmerking komt voor subsidie.

BTW Tarieven in Terneuzen

Sinds 2013 is de BTW op verbouwingen en dakwerk omlaag gegaan van 21% naar 6%. Daarom is het nu goedkoper om te verbouwen of dakwerk uit te laten voeren dan voorheen. Deze verandering is echter tijdelijk: vanaf 1 juli 2015 gaat de BTW weer terug naar 21%. Als u plannen heeft om dakwerk in Terneuzen uit te laten voeren, is dit dus een gunstige tijd om het te laten doen. Vul daarom het contactformulier in op deze website en laat hoogwaardig dakwerk uitvoeren door dakdekkers bij u uit Terneuzen.