Dakwerk

Wij zijn er voor alle soorten dakwerken!

Wij helpen u graag!

Dakwerk

Functioneert het dak van uw woning niet naar behoren? Hebt u last van lekkage of moeten er hoognodig een aantal onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd? Elesco is uw redder in nood! Onze ervaren klusjesmannen zijn gespecialiseerd in dakwerk zoals repareren, onderhouden en inspectie van alle soorten daken. Het is bovendien mogelijk om een volledig nieuw dak te laten vervaardigen. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit? Schakel dan onze dakdekkers in voor het uitvoeren van dakwerk.

Onderhoud en ander dakwerk

Het is van essentieel belang om regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit te laten voeren aan uw dak. Indien u geen onderhoud laat uitvoeren is de kans groot dat er vroegtijdig schade ontstaat aan uw dak. Dan bent u nog verder van huis en is de kans groot dat er ook andere soorten dakwerk moet worden uitgevoerd.

In verband met invloeden van buitenaf is het wenselijk om jaarlijks een onderhoudsinspectie uit te laten voeren. Dit verlengt de levensduur van uw dak met vele jaren. Ook als u het risico van lekkage wilt verkleinen is het plegen van preventief onderhoud van groot belang. Voorkom onnodig dakwerk en schakel tijdig een deskundige dakdekker in.

Via Elesco altijd een vakman dichtbij

Door ons grote landelijke netwerk van ervaren dakdekkers kunnen wij kwaliteit en een goede garantie bieden bij elke grote of kleine dakwerk klus die moet worden uitgevoerd. Onze vakmannen staan met een grote dosis kennis en ervaring paraat om daken te onderwerpen aan een deskundig herstel of vervanging. Samen met u wordt er gekeken naar de meest efficiƫnte oplossing, passend bij uw situatie. Wij adviseren u graag over de verschillende toepassingsmogelijkheden.

Elesco richt haar werkzaamheden zowel op nieuwbouw en renovatie als onderhoud van daken. Wanneer wij dakwerk zoals onderhoud voor u uitvoeren, controleren wij ook op beschadigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een overzicht van alle mogelijkheden en het krijgen van een bekwaam advies. Wij geloven dat er voor elk probleem een passende oplossing mogelijk is die aansluit bij uw wensen, en bovendien past in uw budget. Onderneem daarom nu actie en schakel via ons netwerk een dakdekker in om schade en hoge kosten te voorkomen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over bitumen of wet u genoeg en wilt u dat we aan het werk gaan?