Lekdetectie

Een lekdetectie voorkomt problemen!

Lekdetectie

Een lekkend dak is erg vervelend, omdat zelfs het kleinste lek al grote gevolgen kan hebben voor uw woning. Schade aan meubilair en apparatuur, vochtige plekken en schimmel of zelfs rot en beschadiging. Gelukkig weten onze specialisten van Elesco precies hoe ze met behulp van professionele lekdetectie beschadigingen kunnen opsporen, die met het blote oog nog niet zichtbaar zijn. Laat uw dak daarom eens controleren met de gespecialiseerde apparatuur van onze vakmensen. Met de lekdetectie van Elesco komt u niet voor nare verrassingen te staan en kunt u verzekerd zijn van een waterdichte dakbedekking.

Geen lek ontsnapt aan onze lekdetectie

Voor het ontdekken van de kleinste lekken gebruiken de dakdekkers de meest geavanceerde methodes op het gebied van lekdetectie. Uiteraard wordt het dak eerst uitvoerig geïnspecteerd, waarbij de professionele blik van onze experts geen enkel mankement missen. Vaak kan op deze manier al de oorzaak ontdekt worden van uw lek, zoals een verstopte afwatering, een beschadigde dakleer of een loszittende naad. Als deze inspectie echter geen oplossing biedt, worden er gespecialiseerde apparaten ingezet. Met nauwkeurige detectors worden verschillen gemeten in onder andere de temperatuur, zodat zelfs het kleinste lek niet aan onze lekdetectie ontkomt. Op deze manier kan er tijdig actie worden ondernomen en wordt een klein probleem niet groter dan nodig. De specialisten van Elesco helpen u graag met tijdige lekdetectie en onderhoud van uw dak.

De lekdetectie vond een beschadiging, wat nu?

De dakdekkers van Elesco weten hoe ze zelfs met de kleinste lekken om moeten gaan. Onze vakmensen breken niet graag een dak open om een lek te dichten en gelukkig hoeft een reparatie aan het dak geen sloop meer te betekenen. Met grote precisie en met hoogwaardige materialen kunnen onze experts zowel kleine als grote lekken dichten, zonder uw dak ingrijpend te beschadigen. Een speciaal ontwikkelde reparatiepasta die snel uithardt en versmelt met de rest van het dakleer, verhelpt snel en moeiteloos uw lekkage. U hoeft geen dure reparatiekosten te betalen en u ondervindt niet de hinder van een grootschalige sloop van uw dakleer. Een tijdige lekdetectie bespaart u dus veel geld en moeite!

Het gemak van Elesco

Een lekkend dak wilt u uiteraard zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Hoe langer u wacht met reparatie, hoe meer schade er aangericht kan worden. Elesco biedt de oplossing. Ons grote netwerk van dakdekkers heeft tot gevolg dat er altijd binnen zeer korte tijd een expert bij u op de stoep staat. Op deze website vindt u de dichtstbijzijnde dakdekker die u graag uit de brand helpt.

Meer weten? Direct actie?

Wilt u meer informatie over dakinspectie of onze service?

Wij helpen u graag in: