Op zoek naar meer klussen?

Ben jij een klusjesman of klusbedrijf en ben je op zoek naar meer werk? Meld je dan aan op Klusup. Klusup is namelijk op zoek naar jou! Bij Klusup werken vakmensen die klanten kunnen helpen met de klussen in en rondom het huis.

Klusup is een soort Uber voor tuin-, timmer en klusjesmannen, elektriciens, hoveniers en loodgieters. Klanten boeken een specifieke vakman op het kanaal van Klusup. Om geboekt te kunnen worden op Klusup meld je je eerst aan. Na dat je je hebt aangemeld kan je aangeven welke klussen je aanneemt en hoever je maximaal voor een klus wilt rijden.

Om klussen te ontvangen via Klusup wordt er eerst een kennismakingsgesprek ingepland. Zo zijn de klanten verzekerd van een ervaren vakman. Na het kennismakingsgesprek kan je aan de slag! Klusup werkt niet met abonnementskosten. Er worden alleen boekingskosten gerekend wanneer je een klus daadwerkelijk hebt uitgevoerd.

Beschikbaarheid

Heb je het even te druk? In je account kan je je beschikbaarheid aanpassen. Op momenten dat je het druk hebt kan je beschikbaarheid uit zetten. Klusup heeft ook spoedklussen. Deze klussen kan je gemakkelijk accepteren of afwijzen. Accepteer je de klus dan krijg je de bevestiging en de werkbon.

Waarom Klusup?

Klusup is een kanaal voor klusjesmannen om buiten het eigen netwerk klussen te krijgen. Heb je tijd over voor meer werk? Dan kan je dit via Klusup krijgen. Ook zijn er de volgende voordelen:

  • Ondersteuning back-office (Marketing, planning & administratie door Klusup)
  • Eigen invulling agenda
  • Goede vergoeding (vast uurtarief en voorrijvergoeding)  

Wat wordt er van je verwacht?

Je bent in het bezit van eigen gereedschap en vervoer en hebt relevante werkervaring. Het is belangrijk dat je afspraken nakomt en op tijd bij de klant bent. Om de kwaliteit goed te waarborgen voor de klanten houdt Klusup de klantbeoordeling in de gaten. Dit betekent dat er wordt gekeken naar de gemiddelde klantbeoordeling. Als dit te laag is, wordt de samenwerking afgebroken. Zo zorgen we voor een goede klantbeleving en helpen we samen met jou de klant met zijn of haar klus!

Meer klussen in je omgeving nodig?

Meld je aan!